Billede venligst indsendt af
Ina
 
# Ingredienser
600 g hakket
oksekød 
3 stængler blegselleri
4-5 enebær
1-2 tsk  Danablu
peber, salt
fedtstof til stegning 
Sauce:  
250 g champignon  
1 lille løg  
lidt frisk eller tørret timian  
4-5 dl bouillon  
1 dl kaffefløde  
saucejævner  
kulør, salt, peber   
Salat:  
2-3 smagfulde æbler  
1-2 spsk  citronsaft  
4-5 spsk  tyttebærsyltetøj 
* Tilberedning Ælt kødet med fintsnittet blegselleri, knuste enebær og danablu og 
form fire store bøffer. 
Drys bøfferne med peber og brun dem på begge sider i fedtstof på en 
pande. 
Skru ned for blusset og lad dem stege færdige, som de nu ønskes. 
Drys med salt efter stegningen og hold bøfferne varme.   
Sauce: Svits skivede champignon og hakket løg på panden, tilsæt evt. en 
smule mere fedtstof. 
Spæd med bouillon og fløde, kog saucen igennem og juster med 
saucejævner, kulør, salt og peber.   
Salat: Skær æblerne i små både eller terninger, dryp dem med 
citronsaft og vend dem i syltetøj.   
Tilbehør: God, hjemmelavet 
kartoffelmos