1 stor kylling 
Salt og peber 
3 spsk olivenolie 
1 skivet løg 
1 fed hvidløg 
250 g skivede svampe 
2 fintsnittede blegselleristilke 
2 peberfrugter i tynde strimler 
1 dåse flåede tomater 
1 laurbærblad 
1 ½ dl hvidvin 
1 ½ dl hønsebouillon
  
Del kyllingen i portionsstykker og krydr dem med salt og peber. 
Lad olien blive varm og brun kyllingestykkerne på alle sider. 
Tag dem op. Svits det skivede løg og knuste hvidløgsfed i olien. 
Kom svampene i og lad dem svitse med. 
Tilsæt blegselleri og peberfrugter og hæld tomaterne med væden ved. Lad det koge sammen 4-5 minutter. 
Kom kyllingerne i og tilsæt laurbærblad, hvidvin og hønsebouillon. 
Lad gryderetten snurre under låg i 45 minutter.