
20 g tørrede mu-err-svampe 
1 mellemstor spidskål 
6 spsk solsikkeolie 
1 spsk østerssauce 
2 spsk fiskesauce 
8 kammuslinger uden rogn 
1 spsk hvedemel 
1 spsk lys sojasauce 
2 spsk hoisinsauce 
lidt sukker 
 
Udblød mu-err-svampene i koldt vand. 
Halver spidskålen, fjern stokken, og skær kålhalvdelene i fine strimler. 
Varm 4 spsk olie op i wokken. 
Svits en tredjedel af kålen kraftigt heri, og krydr med østers-, fiske- og sojasauce. 
Gentag forløbet, til al spidskålen er svitset. 
Tag den op, og hold den varm. 
Afdryp mu-err-svampene, rengør dem, og skær dem i små stykker. 
Halver kammuslingerne. 
Drys halvdelene med mel, og steg dem gyldne på begge sider i wokken i resten af den varme olie. 
Svits hurtigt mu-err-svampene, og bland dem forsigtigt med spidskål og kammuslinger. 
Smag til sidst til med sojasauce, hoisinsauce og sukker.