Logo

Kinesisk salatcocktail

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 store kinesiske svampe
50 g bambusskud
50 g vandkastanier
250 g kyllingebryst
5 spsk soyasauce
2 løg
100 g champignon
2 gulerødder
3 spsk sesamolie
200 g rejer
3 spsk sur sød sauce
1 spsk citronsaft
Kinakålblade

Svampene dækkes med vand og bringes i kog og stilles til afkøling i kogevandet.
Bambusskud og vandkastanjer bruses over med koldt vand og skæres i fine strimler.
Kødet skæres i 1 cm brede strimler som overhældes med 2 spsk soyasauce og trækker nogle minutter.
Løgene hakkes fint.
Champignoner renses og skæres i tynde skiver.
Gulerødder skæres i fine strimler.
Olien varmes op og heri steger kyllingestrimlerne 2 minutter.
Kødet tages op.
Løg snurrer klare i olien, champignon steger med 2 minutter under omrøring.
Gulerødder tilsættes og alt steger til grønsagerne er tørre.
Resten af soyasaucen og rejerne varmes med blandingen 2 minutter hvorefter gryden stilles til afkøling.
Kyllingekød, bambusskud, kastanjer og finthakkede svampe blandes i retten som smages til med sur sød sauce og citronsaft og derefter anrettes på blade af kinakål.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.959 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her