Logo

Kyllingekebab på japansk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til marinaden :
1 dl æblejuice
1 dl japansk soya
3 spsk rørsukker
4 spsk hønsebouillon
1 lille stykke chili
Desuden :
1 grøn og rød peberfrugt
2 porrer
500 g kyllingekød uden ben
4 store champignoner
olie til pensling
salt

Rør æblejuice, soyasauce, sukker og bouillon sammen i en gryde og lad det koge op. Kog marinaden ind til 4 spsk væske. Fjern frøene fra chilien, hak den fint, og tilsæt den.
Halver peberfrugterne, fjern frøene, og lad halvdelen ligge 2 minutter i kogende, let saltet vand. Lad dem dryppe af, og snit dem i små firkanter.
Fjern det grønne fra porrerne. Snit det hvide i 3 cm lange stykker, og blancher også disse i kogende, letsaltet vand. Lad dem dryppe af. Skær kyllingekødet i 3 cm store tern.
Læg 8 træspid i koldt vand, så der ikke går ild i dem på grillen. Halver champignonerne. Anbring skiftevis kød, grønsager og svampe på spiddene. Pensl spiddene, først med olie, dernæst med marinade, og grill dem 6-8 minutter og pensl dem jævnligt med marinaden imens.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.638 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her