Logo

Portobellosvampe med krydret oksekødsfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Portobellosvampe med krydret oksekødsfyld

 

Portobellosvampe er store markchampignon, som smager af lidt mere end almindelige champignon. De egner sig vældig godt til stegning, bagning og grill.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 40 min. Stege/bagetid: ca. 20 min.

 

4 portobellosvampe

½ tsk salt

2 tsk kartoffelmel

 

Krydret oksekødsfyld:

250 g hakket oksekød

½ tsk salt

1 æg

2 tsk friskhakket oregano eller timian (eller 1 tsk tørret)

1 dl hvidvin (eller vand)

friskkværnet peber

100 g mild ost

 

Tilbehør:

brød

1 håndfuld frisk basilikum

1 lille bakke vårsalat

2 spsk olie-eddikedressing

*

 

Skær stokkene af portobellosvampene, hvis de er for lange.

Vend svampene med lamellerne opad, krydr med salt, og drys med kartoffelmel.

Læg svampene i et smurt ovnfast fad.

 

Ælt kødet med salt, æg, oregano eller timian og hvidvin eller vand.

Krydr med friskkværnet peber.

Form 4 små bøffer, og læg dem på svampene i fadet.

Sæt fadet i ovnen ved 225 °C, og bag de fyldte svampe i ca. 15 min.

Drys revet ost på, og bag videre, til osten er smeltet, og kødet er gennemstegt.

 

Anret med frisk basilikum og vårsalat, vendt med en olie-eddikedressing, og giv brød til.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.160 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her