1 kg  Roastbeff 
250 g  knoldselleri
250 g  østerhatte eller champignon
2 fed hvidløg
2 laurbærblade 
½ dl  citronsaft
1 spsk  olivenolie
10 peberkorn
1 dl  hakket persille 
Roastbeefen krydres med salt og peber. 
Sættes i ovnen ved 225ºC i ca. 15 min.
Temperturen sættes nu ned til 160ºC og roastbeefen steges videre i ca. 25 – 30 min. 
(stegetermometeret skal vise 50-55ºC).
Svampe renses og skæres i kvarte. 
Selleri skrælles og skæres i stave.
½ l vand, hvidløg, laurbær, citronsaft, olie salt og peberkorn bringes i kog og koges i ca. 5 min.
Svampene kommes i og koges i 2 min. hvorefter de tages op.
Herefter koges selleristavene i 2-3 min og tages op.
Væsken koges ind til ca. det halve og hældes derefter over selleri og svampe. 
Lad væske og grønsagerne afkøle og drys med hakket persille.
Bag kartofler i ovnen ved 225ºC i ca. 20 min til de er gyldne og sprøde.
Imens hviler roastbeefen.