Logo

Svampefrikassé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

200 gram blandede svampe, dog ikke hvide champignon
1 lille skalotteløg
1 dl hvidvin
2 spsk smør
lidt klippet purløg
en smule citronsaft
salt og peber

Børst svampene rene og skær dem i mundrette stykker. Smelt den ene spsk smør i en sauterpande og rist løgene til de gennemsigtige. Tilsæt svampene og rist videre i 2 minutter. Hæld hvidvinen ved og lad det hele simre under låg i 5 minutter. Smag til med citronsaft, salt og peber og pisk det sidste smør i. Servér svampene i små skåle med en smule væde ved, pyntet med purløg - velbekomme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 936 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her