Logo

Svampesuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g blandede svampe i tern/skiver
100 g kalkunbacon eller alm. bacon i tern
1 stort løg i tern
1 fed hvidløg presset
½ l grønsagsbouillon
21/2 dl minimælk (til festbrug kan 1 dl erstattes af fløde)
2 spsk hvedemel
salt, peber
citronsaft
hakket persille
 
Bacontern ristes i en gryde, løg og hvidløg tilsættes, steger, til de er klare.
Herefter tilsættes svampene.
Når væden er næsten fordampet, tilsættes melet, der gøres godt i denne opbagning til melet er opsuget af svampeblandingen.
Bouillon tilsættes.
Suppen koges godt igennem under jævnlig omrøring i ca. 15 min.
Herefter tilsættes mælken, og suppen bringes på kogepunktet.
Smages til med salt, peber, citronsaft (kun lige en anelse, må ikke være
gennemtrængende, prøv fx. med 1 tsk i første omgang).
Til sidst tilsættes hakket persille.

 
Tips: Alle svampearter kan bruges - både svampe indsamlet i naturen
(kantareller, pigsvampe, rørhatte, støvbolde m.v.) og dyrkede svampe som
champinon, østershatte m.v. Suppen bliver bedre, jo flere slags
svampearter, den indeholder. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.300 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her