
 
2 store bagekartofler 
Dressing: 
1 lille bæger cremefraiche 18 % (200 ml) 
eller 100 ml cremefraiche + 100 ml ymer 
1 knivspidssalt 
¼ tsk mild karry 
lidt sukker, opløst i vand 
40 g saltede, ristede peanuts 
40 g rosiner 
2-3 stilke bladselleri 
1 sødt æble 
Bagekartoflerne bages i ovn eller mikroovn. 
Ved brug af mikroovn, sæt da en lille skål vand ind sammen med kartoflerne, så indtørrer de ikke. Først 5 min. ved ca. 1000 W derefter 6-7 min ved ca. 650 W. 
De tages ud af ovnen og står tildækket i 5-10 min. 
Dressing: 
cremefraiche smages til med salt, sukkervand og karry (ikke for meget). Bladsellerien renses og skæres i tynde skiver. 
Æblet skrælles og rives groft. 
Bladselleri, æble, rosiner og peanuts vendes i dressingen.