Logo

Broccoli med ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Broccoli er lækkert som tilbehør og indeholder både kostfibre og vitaminer. Her gratineres broccolien. Perfekt til kødretter.


En buket broccoli
4-5 æg
3-4 spsk sødmælk
1 tsk salt
3 dl reven ost
2 tsk tørret oregano

*
 
Broccolien koges i ca. 4 min. Pisk æggene med mælken og salten.
Det hældes over den kogte broccoli, der er lagt i et gratinfad.
Drys revet ost over.
Det skal i ovnen ved 200ºC i 30-40 min eller til massen er stivnet.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.305 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?