Logo

Broccoli med ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Broccoli er lækkert som tilbehør og indeholder både kostfibre og vitaminer. Her gratineres broccolien. Perfekt til kødretter.


En buket broccoli
4-5 æg
3-4 spsk sødmælk
1 tsk salt
3 dl reven ost
2 tsk tørret oregano

*
 
Broccolien koges i ca. 4 min. Pisk æggene med mælken og salten.
Det hældes over den kogte broccoli, der er lagt i et gratinfad.
Drys revet ost over.
Det skal i ovnen ved 200ºC i 30-40 min eller til massen er stivnet.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.317 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blomkålsgratin med bønnesalat Denne opskrift laves med købt færdig gratin, men kan også sagtens laves fra bunden, og det...
• OstehapserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brændende kærlighed 3Lækkert med bacon. Bacon har en særlig plads i det traditionelle danske køkken, Her giver...
• Appelsinfromage med mandelsmagEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os