Logo

Bruschette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Pasta Plus i Rom,

1 lyst landbrød - gerne italiensk
½ dl olivenolie
1 fed hvidløg
6 modne tomater
basilikumblade

Brødet skæres i skiver og ristes på brødrister eller i ovnen. Finthakket hvidløg, tomater i tern, salt, peber, hakket basilikum og olie blandes godt sammen og blandingen hældes på halvdelen af brødskiverne. Den anden halvdel gnides med hvidløg, salt og peber og overhældes med en god olivenolie. Server omgående.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.600 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her