Logo

Bruschette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Pasta Plus i Rom,

1 lyst landbrød - gerne italiensk
1/2 dl olivenolie
1 fed hvidløg
6 modne tomater
basilikumblade

Brødet skæres i skiver og ristes på brødrister eller i ovnen. Finthakket hvidløg, tomater i tern, salt, peber, hakket basilikum og olie blandes godt sammen og blandingen hældes på halvdelen af brødskiverne. Den anden halvdel gnides med hvidløg, salt og peber og overhældes med en god olivenolie. Server omgående.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.147 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegte forårssild i lageSildene er fyldt med fintsnittede forårsløg, og lagen har fået et twist med citronskal
• KetchupsildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Toast FlorentineÆg Florentine Toast er en god morgenmad eller brunchopskrift som også kan serveres med...
• Sønderjydsk brødtærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!