Logo

Burgere med oksekød og gorgonzola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Burgere med oksekød og gorgonzola

300 g hakket magert oksekød
50 g gorgonzola
peber
2 burgerboller
½ stk bøftomat
½ stk rødløg
1 pose rucola

Form oksekødet til 2 flade bøffer pr. person.

Form gorgonzolaen til 1 lille kugle pr. person.

Læg hver gorgonzolakugle oven på en oksebøf og læg en anden bøf henover.

Pres de to bøffer godt sammen, så der dannes én flad bøf med ost i midten pr. person. Krydr med peber.
Klargør en grill.

Grill bøfferne til de er lidt kullede udenpå, men saftige indeni, ca. 3 min. pr. side.

Flæk burgerbollerne på midten, og grill begge halvdele i et minuts tid eller til de er færdige.
Lav burgere ud af bollerne, bøfferne samt tomat, løg og rucola som ønsket.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.770 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?