Logo

Butterdejstrekanter, fyldte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kønt og saftigt: I den sprøde butterdej gemmer der sig en krydret fars med saltmandler og rosiner. Til 10 stykker

Kønt og saftigt: I den sprøde butterdej gemmer der sig en krydret fars med saltmandler og rosiner

Til 10 stykker

 

1 pk dybfrossen butterdej ( / 10 plader)

2 spsk rosiner

2 spsk ristede saltmandler

400 g hakket oksekød

2 æg

salt, peber og rosenpaprika

50 g reven manchego (eller Gouda)

 

A. Lad en pakke dybfrossen butterdej tø op.

2 spsk rosiner 2 spsk ristede saltmandler hakkes fint.

De to ting æltes sammen med hakket oksekød og 2 æg.

Der krydres kraftigt med salt, peber og rosenpaprika.

 

B. Farsen fordeles på butterdejspladerne og de klappes sammen til trekanter.

Tryk kanterne godt sammen med en gaffel, der er dyppet i hvedemel.

Sæt dem på en plade med bagepapir og drys med reven ost.

De bages i den forvarmede ovn ved 220˚C (varmluft 200˚C) i 20-25 minutter.

 

Pr. portion: 14 g protein, 21 g fedt, 16 g kulh. = 324 kcal (1354 kj)

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.395 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Retter og madder med nye kartoflerNye kartofler er en specialitet, der kun fås i en kort tid midt på sommeren. Når de er...
• Fiskefilet med remoulade 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget laksesnegleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nødde æblekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os