Logo

Chifferi Rigati med kartofler, chili og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 frisk timian
2 fintsnittede chili
4 stængler blegselleri
150 g De Cecco "Chifferi Rigati" (Irma)
1 fl. De Cecco "Sugo Casa" (Irma)
1 frisk basilikum
friskrevet parmesanost

Kog pastaen efter anvisning i en gryde med kogende letsaltet vand. I de sidste 3 minutter tilsættes fintsnittede kartofler. Kom snittede blegselleri i en gryde med hvidløg, chili og Sugo Casa. Når det begynder at simre tilsættes 1 kop vand fra pasta/kartoffel vandet. Kog det godt igennem. Tilsæt snittet basilikum og timian. Hæld vandet fra pastaen og vend det i ragout’en. Server evt. med frisk revet parmesanost til.
---
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.575 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?