Logo

Chifferi Rigati med kartofler, chili og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 frisk timian
2 fintsnittede chili
4 stængler blegselleri
150 g De Cecco "Chifferi Rigati" (Irma)
1 fl. De Cecco "Sugo Casa" (Irma)
1 frisk basilikum
friskrevet parmesanost

Kog pastaen efter anvisning i en gryde med kogende letsaltet vand. I de sidste 3 minutter tilsættes fintsnittede kartofler. Kom snittede blegselleri i en gryde med hvidløg, chili og Sugo Casa. Når det begynder at simre tilsættes 1 kop vand fra pasta/kartoffel vandet. Kog det godt igennem. Tilsæt snittet basilikum og timian. Hæld vandet fra pastaen og vend det i ragout’en. Server evt. med frisk revet parmesanost til.
---
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.252 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fiskesalat med rygeost og urterDanmark er kendt for sit smørrebrød, og vi har tradition for at bruge rester som fx...
• Røget sværdfisk sandwichEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frøken Jensens sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CitronglasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os