Logo

Chili con carne wrap

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Chili con carne wrap


En tortilla fyldt med saftigt, krydret oksekød, kidneybønner, friske tomater og en grov guacamole. En luksusudgave af mexikanske pandekager, som børn kan spise, som de helst vil det.

1 lille frillicesalat eller anden salat

2 store tomater eller 3 små
½ chili
1/2 dåse kidney bønner i lage
2 minutsteaks af tykstegsfilet
1 tsk mexicansk chili krydderi
olie til stegning
1 avocado
1 spsk limesaft
4 wrap tortilla
½ dl friske korianderblade

A. Skyl salaten grundigt og bræk den i mindre stykker.

Hak tomaterne groft.

Tænd ovnen på 200°C.

B. Halver chilien og fjern kerner og frøvægge (de hvide ribber).

Skær den ene halvdel i tynde strimler på langs og hak den anden halvdel fint.

Bland chilistrimlerne med tomat samt afdryppede kidneybønner.

Kom mindre chili i hvis retten ikke skal være stærk.

 

C. Pak tortillaerne ind i alufolie og læg dem i et ovnfast fad.

Lun dem i ovnen i 10 min.

 

D. Krydr kødet med mexicansk krydderi samt lidt salt.

Steg kødet ca. 3 min. på hver side ved god varme afhængig af tykkelse og hvor rødt du kan li det.

Lad kødet hvile lidt.

 

E. Halver avocadoen, fjern stenen og pil skrællen af.

Dryp avocadokødet med limesaft, så det ikke bliver brunt.

Skær det i små tern eller mos det let med en gaffel.

Bland avocadotern med hakket chili og smag til med salt.

Skær kødet i tynde skiver.

Fordel salat, tomatblanding, kød og avocado på de lune tortillas.

Drys med korianderblade, fold tortillas lidt omkring fyldet og servér som vist på billedet.




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.080 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chili con carne ScotchDe, der ikke kan tåle stærk mad, må springe denne opskrift over
• Grydestegt oksesteg med ølsauce, mos og surtDet er hyggeligt med en god, gammeldags ret en gang imellem og så smager den jo...
• Farsbrød med tzatzikiFredagens familiemiddag er et velkrydret farsbrød, som er en god variation af hakket kød....
• ÆblebuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os