Logo

Chop Suey og hummerhaler / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


1 lille pose Chop Suey
150 g hummerhaler (jomfruhummer) Her kan man evt. anvende rejer i stedet for.
1 fintsnittet chili
1 spsk soya sauce
saft fra 1 lime
salt og peber

Tilberedning:
Lun posens indhold af Chop Suey i 2 - 3 minutter på pande eller i wok.

Tilsæt hummerhalerne, chili, soya og limesaft.

Lad det simre indtil det bliver gennemvarmt og krydr med salt.

Server med kogte ris. 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.586 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frokost CalzoneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sandwich bagt med asparges og aubergineHvis du vil prøve en sandwich lidt ud over det sædvanlige, så er det her noget for dig....
• Gravad laks med rævesovsfrisk rå laksefilet og rigtig hjemmerørt Rævesovs, der ikke lugter af ræv, på godt...
• Daimis med karamelbundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os