Logo

Chop Suey og hummerhaler / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


1 lille pose Chop Suey
150 g hummerhaler (jomfruhummer) Her kan man evt. anvende rejer i stedet for.
1 fintsnittet chili
1 spsk soya sauce
saft fra 1 lime
salt og peber

Tilberedning:
Lun posens indhold af Chop Suey i 2 - 3 minutter på pande eller i wok.

Tilsæt hummerhalerne, chili, soya og limesaft.

Lad det simre indtil det bliver gennemvarmt og krydr med salt.

Server med kogte ris. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.967 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gratin med røget sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sjov fastelavns-katte-frokostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hellefisk med marinerede rødbeder, rucolasalat og grønne bønner En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flamberede fignerHer er en festlig og nem dessert. Vi serverer de flamberede figner med flødeskum - en god...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!