Logo

Chop Suey og hummerhaler / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


1 lille pose Chop Suey
150 g hummerhaler (jomfruhummer) Her kan man evt. anvende rejer i stedet for.
1 fintsnittet chili
1 spsk soya sauce
saft fra 1 lime
salt og peber

Tilberedning:
Lun posens indhold af Chop Suey i 2 - 3 minutter på pande eller i wok.

Tilsæt hummerhalerne, chili, soya og limesaft.

Lad det simre indtil det bliver gennemvarmt og krydr med salt.

Server med kogte ris. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.668 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Himmelsk svinesandwich En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Spaghetti alla Gricia En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkunfilet med mozzarella, gulerødder og porrer En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat med nødderKreativ brug af smuk og farverig frugt giver mange ideer til kalorie- fattige retter....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os