Logo

Christiansø sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 kg sild
2 1/2 dl eddike
2 1/2 dl vand
 
Krydderiblanding: 
750 g groft salt
500 g sukker
500 g brun farin
8 g spansk humle
10 g rød sandel
10 g hel sort peber
10 g nelliker
20 g laurbærblade
10 g rosmarin
10 g nitrit salt
1/4 kop Atamon
 
Sildefileterne lægges i eddike og vand (trækker koldt i ca. 12 timer)
Sildene drænes og lægges lagvis i en krukke, krydderiblandingen drysses mellem lagene.
Sildene trækker i 7 dage eller mere, bliver bedre jo længere de står.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.514 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Melon med tunfiskBrug meloner i hverdagsmaden det er friskt på en varm sommerdag
• Blomkål med ostesauceDenne stuvning med blomkål og hjemmelavet ostesauce kan både bruges som frokostret, let...
• Orientalske sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kina-kylling + Pærer i makroncremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
11107-11-2011 16:59:13 gunner Eriksen
Kan i oplyse hvor jeg kan købe spansk humle & rød sandel på nettet eller i nerheden Grindsted 7200

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os