Logo

Christiansø sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 kg sild
2 ½ dl eddike
2 ½ dl vand
 
Krydderiblanding: 
750 g groft salt
500 g sukker
500 g brun farin
8 g spansk humle
10 g rød sandel
10 g hel sort peber
10 g nelliker
20 g laurbærblade
10 g rosmarin
10 g nitrit salt
¼ kop Atamon
 
Sildefileterne lægges i eddike og vand (trækker koldt i ca. 12 timer)
Sildene drænes og lægges lagvis i en krukke, krydderiblandingen drysses mellem lagene.
Sildene trækker i 7 dage eller mere, bliver bedre jo længere de står.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.583 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
11107-11-2011 16:59:13 gunner Eriksen
Kan i oplyse hvor jeg kan købe spansk humle & rød sandel på nettet eller i nerheden Grindsted 7200

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her