Logo

Fiskeburger med sød thaisauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

250 g torskefileter
2 chiabattaboller
renset feldtsalat
4 skiver agurk
2 spsk mayonnaise
sød chili Thai sauce
olivenolie
salt og peber

Drys fisken med salt og steg den gylden i olie på en pande - det tager kun få minutter. Varm bollerne og flæk dem. Fyld bollerne med salat, agurk, fisk, mayonnaise og sød chilisauce.

Torsk stegt i olie smager også godt kold, brækket i mindre stykker, i salat. En mild sennepsdressing med lidt kapers passer fint til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.657 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her