Logo

Fiskefrikadeller med urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fiskefrikadeller med urter

 

Hurtig mad - saftige fiskefrikadeller - lækre til både aftensmad og næste dags frokost og ude i det fri. Arbejdstid: 25 min. Stegetid: 10 min. Fryseegnede (ca. 12 frikadeller)

 

#

400 g grov fiskefars

100 g røget laks

2 stilke blegselleri (finthakkede)

1-2 gulerødder (revne)

1 spsk olie + 15 g smør

 

Sauce:

150 g kvark, skyr eller græsk yoghurt

4 spsk hakkede krydderurter (fx dild, persille, purløg, basilikum, oregano, mynte)

1 fed hvidløg (knust)

salt og peber

 

Tilbehør:

nye kartofler eller rugbrød og grøn salat

*

 

Hak laksen groft med en kniv og rør den i farsen sammen med blegselleri og gulerod.

Smag til med salt og peber og steg farsen som frikadeller på en pande med smør og olie i ca. 5 min. på hver side.

 

Rør kvark el.lign. sammen med krydderurter, hvidløg, salt og peber.

Server frikadellerne med krydderurtekvark, kartofler og grøn salat.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 771 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• LangeLange er en torskefisk, men ligner lidt en havål. Kroppen er rund og skinner blåligt,...
• HavørredHavørred er en vandrefisk og minder om laksen, men den har en tykkere halerod og en mere...
• KulmuleKulmule har en mund og gællehule så sort som kul, så det kan nok ikke tydeliggøres mere,...
• YmerkoldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!