Logo

Frøken Jensens sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 kryddersildefileter,
125 g mayonnaise,
1 spsk (strøget) karry,
2 tsk citronskaft,
1 dl yoghurt,
2 små fint hakkede rødløg,
1-2 tsk sukker.

Kryddersildefileterne skylles, løber af, afpudses og skæres i snitter på skrå. Arrangeres i et halvdybt, helst aflangt fad. Mayonnaisen tilsættes citronsaft, der lige inden udrøres med karry. Så kommer yoghurt'en til sammen med halvdelen af de finthakkede rødløg og der smages til med sukker.
Silde stykkerne dækkes med dressingen, og pyntes med resten af løgene.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.364 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Roastbeef-ruller med FetinaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Flæskeæggekage historisk opskriftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Røræg i mikroovn 2Røræg er utrolig nemt at lave -særligt i mikroovn. Og så kan æggene spises til mange...
• Ovnbagt ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os