Logo

Fransk sylte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 1/2-3 kg flæskeskank
1/4 kg skalotteløg
2 fed hvidløg
4 stilkebladselleri
2 tsk salt
1 laurbærblad
2 stilketimian
3 dl hvidvin
1-1 1/2 l. vand

Kød, løg, hvidløg, bladselleri, salt og krydderier kommes i en gryde.
Hvidvin og vand tilsættes, så det dækker kødet.
Småkoger under låg ca 2 1/2 time, til skankene er meget møre.
Skankene tages op, og suppen koges ind ved jævn varme ca. 3/4 time.
Kødet pilles fra ben og svær, skæres i terninger og kommes i en form, ca 2 l.
Suppen hældes over, så det dækker kødet.
Resten af suppen hældes i en skål og stivner for sig.
Sylten skal helst trække i køleskab 2-3 dage, inden den spises.
Sylten skæres i skiver.
Den stivnede suppe skæres i terninger og serveres som sky sammen med sylten.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.166 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• - Fedt- og kolesterol tabel ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Matjessild i gravlakssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blodbudding eller blodpølserBlodbudding kan let laves til blodpølse. Blodmassen fyldes blot i tarme og koges....
• - 2. pinsedag En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os