Logo

Fransk sylte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 ½-3 kg flæskeskank
¼ kg skalotteløg
2 fed hvidløg
4 stilkebladselleri
2 tsk salt
1 laurbærblad
2 stilketimian
3 dl hvidvin
1-1 ½ l. vand

Kød, løg, hvidløg, bladselleri, salt og krydderier kommes i en gryde.
Hvidvin og vand tilsættes, så det dækker kødet.
Småkoger under låg ca 2 ½ time, til skankene er meget møre.
Skankene tages op, og suppen koges ind ved jævn varme ca. ¾ time.
Kødet pilles fra ben og svær, skæres i terninger og kommes i en form, ca 2 l.
Suppen hældes over, så det dækker kødet.
Resten af suppen hældes i en skål og stivner for sig.
Sylten skal helst trække i køleskab 2-3 dage, inden den spises.
Sylten skæres i skiver.
Den stivnede suppe skæres i terninger og serveres som sky sammen med sylten.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.596 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?