Logo

Fusilli lunghi bucati

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Med bacon, oliven og citron sauce til 2 personer

2 fed fintsnittede hvidløg
1 dl tør hvidvin
1 masser af frisk oregano
100 g sorte oliven
50 g grønne oliven skåret i skiver
200 g De Cecco "Fusilli lunghi bucati" (Irma)
4 skiver backbacon
friskrevet parmesanost
olivenolie
salt og peber

Tilberedning:
Kog pasta efter anvisning i en gryde med kogende letsaltet vand. Varm olivenolie på en pande og rist snittet bacon og hvidløg. Når det er gyldent tilsættes oliven og hvidvin. Kog det igennem og smag til med salt og peber. Til sidst tilsættes oregano. Hæld vandet fra pastaen og vend det hele sammen. Server evt. med friskrevet parmesanost.
---
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.214 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pirogger med kødfyldPirogger kan laves på mange måder, med mange ingredienser. Her laves de med oksekød og...
• ClubsandwichUhm - gør lidt ekstra ud af frokosten - eller nyd denne lækre sandwich som et let...
• Rejefyld til pirogdejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• MarcipanpærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!