Logo

Fyldte æg med flødeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyldte æg, på engelsk kalder deviled eggs, er hårdkogte æg med blandt fyld. Her er fyldet simpelt i form af flødeost. Prøv dem til frokost med brød eller som forret.

 

8 hårdkogte æg
150 g flødeost
lidt fløde
 
Del æggene i halve.
Tag blommerne ud af æggene. Mos dem i en foodprocessor sammen med
flødeost og lidt fløde.
Sprøjt massen i æggene.
Anret på et fad med strimlet salat og citronbåde.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.697 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?