Logo

Fyldte æg med flødeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fyldte æg, på engelsk kalder deviled eggs, er hårdkogte æg med blandt fyld. Her er fyldet simpelt i form af flødeost. Prøv dem til frokost med brød eller som forret.

 

8 hårdkogte æg
150 g flødeost
lidt fløde
 
Del æggene i halve.
Tag blommerne ud af æggene. Mos dem i en foodprocessor sammen med
flødeost og lidt fløde.
Sprøjt massen i æggene.
Anret på et fad med strimlet salat og citronbåde.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.379 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BroccolipirogerPirogger stammer oprindeligt fra Rusland og er en dej, der rulles om for eksempel noget...
• Perfekte rørægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladesnitter En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananer i appelsinsauceSpændende dessert med banan, appelsinsauce, mandler og portvin.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!