Logo

Gratinerede porrebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Gratinerede porrebrød

 

Server denne lille grønne ret som forret eller til frokost du kan evt. tilføje et par skiver god skinke.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 10 min. Koge/stegetid: 10 min.

 

#

2 porrer

2 skiver ost

2 skiver brød

15 g smør

paprika

salt og peber

*

 

Rens porrerne, og skær dem i stykker, der passer til brødet.

Kog dem møre i letsaltet vand i ca. 8 min.

Tag dem op og dryp dem godt af på et stykke køkkenrulle.

 

Rist brødet let, og smør det med smør.

Læg porrerne på brødet, og læg osten over.

Gratiner dem under grillen i ovnen, til osten er smeltet (2-3 min.).

Drys med paprika, lidt salt og peber og server straks.

 

Gratinerede porrebrød



Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 799 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Porrer i vinaigrette - Nem og hurtig opskrift på perfekt tilbehørVælg slanke porrer til denne ret. Andre grønsager som fx gulerødder, persillerødder,...
• Porrer på polsk + TyttebærrisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Porrer i vinaigrette - Nem og hurtig opskrift på perfekt tilbehørVælg slanke porrer til denne ret. Andre grønsager som fx gulerødder, persillerødder,...
• Hindbærmousse med crumble og chokoladebærEn lille let mousse som afslutning på en god middag er der altid plads til. Hindbærmousse...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!