Logo

Gratinerede porrebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gratinerede porrebrød

 

Server denne lille grønne ret som forret eller til frokost du kan evt. tilføje et par skiver god skinke.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 10 min. Koge/stegetid: 10 min.

 

#

2 porrer

2 skiver ost

2 skiver brød

15 g smør

paprika

salt og peber

*

 

Rens porrerne, og skær dem i stykker, der passer til brødet.

Kog dem møre i letsaltet vand i ca. 8 min.

Tag dem op og dryp dem godt af på et stykke køkkenrulle.

 

Rist brødet let, og smør det med smør.

Læg porrerne på brødet, og læg osten over.

Gratiner dem under grillen i ovnen, til osten er smeltet (2-3 min.).

Drys med paprika, lidt salt og peber og server straks.

 

Gratinerede porrebrød



Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 896 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?