Logo

Gratineret toast med oksefilet - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Billedet er forkert: toasten er sammenlagt og med skinke og persille. Spis noget let i aften – følg opskriften her og send os et godt billede af den rigtige lækre tost.

Billedet er forkert: toasten er sammenlagt og med skinke og persille. Spis noget let i aften – følg opskriften her og send os et godt billede af den rigtige lækre tost.

 

4 skiver oksefilet (500 g)

2 spsk solsikkeolie

havsalt og friskkværnet peber

4 skiver toastbrød

3 tomater

20 g friskost med krydderurter

60 g gouda (30+)

nogle salatblade

2 kviste salvie

*

A. Skyl kødet, dup det tørt og steg det i solsikkeolie på begge sider i 3 min.

Krydr med salt og peber.

 

B. Rist toastbrødet gyldenbrunt.

Skyl tomaterne og skær dem i skiver.

 

C.  Smør friskosten på brødet.

Læg kød, tomat- skiver og gouda ovenpå.

 

D. Gratiner under en forvarmet grill i 2 min.

Anret brødet på salatbladene og pynt med salvie.

 

Per Portion 1542/370 kJ/kcal. 34 g protein. 16 g fedt. 14 g kulhydrat. 1 g fibre.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.554 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tyrkiske RavioliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Laksetærte med spinat og hvidløg En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æggesalat med karseÆggesalat med karse bruges som pålæg eller serveres med ristet brød som en forret
• Æble i skiver med vanille, kokosis og romgranitéEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os