Logo

Gratineret toast med oksefilet - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Billedet er forkert: toasten er sammenlagt og med skinke og persille. Spis noget let i aften – følg opskriften her og send os et godt billede af den rigtige lækre tost.

Billedet er forkert: toasten er sammenlagt og med skinke og persille. Spis noget let i aften – følg opskriften her og send os et godt billede af den rigtige lækre tost.

 

4 skiver oksefilet (500 g)

2 spsk solsikkeolie

havsalt og friskkværnet peber

4 skiver toastbrød

3 tomater

20 g friskost med krydderurter

60 g gouda (30+)

nogle salatblade

2 kviste salvie

*

A. Skyl kødet, dup det tørt og steg det i solsikkeolie på begge sider i 3 min.

Krydr med salt og peber.

 

B. Rist toastbrødet gyldenbrunt.

Skyl tomaterne og skær dem i skiver.

 

C.  Smør friskosten på brødet.

Læg kød, tomat- skiver og gouda ovenpå.

 

D. Gratiner under en forvarmet grill i 2 min.

Anret brødet på salatbladene og pynt med salvie.

 

Per Portion 1542/370 kJ/kcal. 34 g protein. 16 g fedt. 14 g kulhydrat. 1 g fibre.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.886 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PeberrodssildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chili sin carne En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Porretærte uden æg Hvis du elsker tærte men ikke elsker æg, så prøv denne opskrift på porretærte helt uden...
• Mandelkage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os