Logo

Grillede blåmuslinger med aïoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

25 blåmuslinger

Aïoli:
1 æggeblomme
1/2 tsk salt
1 tsk hvidvinseddike
2 fed hvidløg
1 spsk dijonsennep
1 dl olivenolie

Aïoli:
Rør æggeblomme, salt, eddike, presset hvidløg og sennep sammen i en skål.

Tilsæt olien under kraftig piskning, i begyndelsen dråbevis, siden i en tynd stråle.

Pisk indtil en tyk mayonnaise.

Børst og skrab muslingerne rene.

Kasser de muslinger der ikke er helt lukkede.

Skyl muslingerne grundigt i koldt vand.

Åbn muslingerne og kom en spsk aioli i hver muslingeskal.
Grill muslingerne indtil aïolien smelter og server straks.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.844 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget laks med rørægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Friske, marinerede røde sild med rødbedeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Salatbar med sprød skinke og ostetoastEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PassionsfrugtsgranitéEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os