Logo

Grillede blåmuslinger med aïoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 blåmuslinger

Aïoli:
1 æggeblomme
½ tsk salt
1 tsk hvidvinseddike
2 fed hvidløg
1 spsk dijonsennep
1 dl olivenolie

Aïoli:
Rør æggeblomme, salt, eddike, presset hvidløg og sennep sammen i en skål.

Tilsæt olien under kraftig piskning, i begyndelsen dråbevis, siden i en tynd stråle.

Pisk indtil en tyk mayonnaise.

Børst og skrab muslingerne rene.

Kasser de muslinger der ikke er helt lukkede.

Skyl muslingerne grundigt i koldt vand.

Åbn muslingerne og kom en spsk aioli i hver muslingeskal.
Grill muslingerne indtil aïolien smelter og server straks.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.361 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?