Logo

Grovbolle med kalkunbryst og hytteret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne grovbolle med kalkunbryst og hytteret/hytteost er perfekt til madpakken, til skovturen eller til en let frokost hjemme. Spis gerne bollen med råkost lavet af hvidkål og gulerod med citronsaft.

1 grovbolle
50 g kogt, røget kalkunbryst i skiver
50 g Cheasy hytteret 3%
1 spsk frisk finthakket basilikum eller persille
1 tsk citronsaft
Peber

Tilbehør:
Råkost af reven hvidkål og gulerod dryppet med citronsaft samt ½ banan.

Rør hytteosten med basilikum, hvidløg, citron og peber.
Fyld kalkun og hytteret i grovbollen og spis råkosten til.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.442 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?