8 nyfangede sild 
Gul sennep 
 
Krydderlage: 
2 dl eddike 
2 tsk  salt 
2 laurbærblade 
12 peberkorn 
1 bdt  dild 
2 skivede små rødløg 
6 hele allehånde 
2 spsk  sukker 
 
Sildene renses og fileteres, lad skindet blive på. 
De skal så drysses med lidt salt og trække i ca. 15 min. hvorefter de 
tørres godt af. 
Fyld ½ tsk  gul sennep og et ½ knust laurbærblad i hver sild. Lagen 
koges i 8-10 min og dilden tages op. 
Læg sildene i et ovnfast fad og overhæld den varme lage. 
Dækkes med alufolie og sættes i ovnen ved 110°C i 10-15 min. til sildene 
er hvide og faste. 
Afkøles inden serveringen og pyntes med løgringe og frisk dild.