Logo

Helstegt knurhane med porre, bacon, lime og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

4 knurhaner eller anden velegnet fisk
1 porre i skiver
10 skiver bacon i tern
1 lime i skiver
8 fed hvidløg
Olie til stegning
Salt, peber

* Tilberedning 
Steg fiskene i olie.
Tilsæt bacon, porre, hvidløg og lime og lad det stege under svagt blus i 5-10 min.
Krydr med salt og peber og server.
Let fx. på camping
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.685 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her