Logo

Herrings in vinegar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Herrings in vinegar

(Sild i eddike)

Any left-over herrings (from Fried herrings) are delicious when pickled.

 

For the marinade:

3 parts vinegar to 1 part water

Salt and black peppercorns

Sugar to taste

Onion rings

 

Boil up the vinegar, water, spices and sugar.

Cool a little, and add the fried herrings.

Leave for a day before serving.

Decorate with onion rings and serve with rye-bread and butter.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 344 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lun skaldyrs og aspargestærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Amagersild 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Minestrone alla milaneseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os