Logo

Herrings in vinegar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Herrings in vinegar

(Sild i eddike)

Any left-over herrings (from Fried herrings) are delicious when pickled.

 

For the marinade:

3 parts vinegar to 1 part water

Salt and black peppercorns

Sugar to taste

Onion rings

 

Boil up the vinegar, water, spices and sugar.

Cool a little, and add the fried herrings.

Leave for a day before serving.

Decorate with onion rings and serve with rye-bread and butter.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 804 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med kylling og hindbærOm sommeren er det skønt med lidt let aftensmad i form af en mættende salat med...
• Fyldte sejfileter med stuvede porrer En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sild i godt selskabEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber bagte, med jordbærcremeSpændende ret med rabarber der drysses med kanel og bages i ovnen, samt en lækker...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!