Logo

Hurtig champignon/urte omelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

20 g smør
6 fintsnittede champignoner
2 æg
1 fed presset hvidløg
1 spsk mælk
en smule revet parmesan.
3-4 spsk finthakket basilikum og purløg
salt og peber
 
Lad smørret smelte på en tefalpande.
Tilsæt de fintsnittede champignoner.
Sauter ved middel varme.
Pisk æggene sammen med hvidløget, mælken og parmesanen.
Hæld denne masse over champignonerne og drys med basilikum og purløg. Drys med salt og peber og lad omeletten stivne ved svag varme i ca. 4 min.
Sæt den evt. under en forvarmet grill de sidste par minutter.
Serveres straks.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 925 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Cremet squash omeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ribbenstegsburger med rødkålsslaw og syltede agurkerEn absolut perfekt burger. Langtidsstegt og supermør ribbensteg, hjemmesyltede agurker,...
• Fiskefrikadeller med spidskål og nye kartofler kogt med dildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• C-bombeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os