Logo

Hurtig champignon/urte omelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 g smør
6 fintsnittede champignoner
2 æg
1 fed presset hvidløg
1 spsk mælk
en smule revet parmesan.
3-4 spsk finthakket basilikum og purløg
salt og peber
 
Lad smørret smelte på en tefalpande.
Tilsæt de fintsnittede champignoner.
Sauter ved middel varme.
Pisk æggene sammen med hvidløget, mælken og parmesanen.
Hæld denne masse over champignonerne og drys med basilikum og purløg. Drys med salt og peber og lad omeletten stivne ved svag varme i ca. 4 min.
Sæt den evt. under en forvarmet grill de sidste par minutter.
Serveres straks.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.257 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?