Logo

Hytteost som frokostret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hytteost som frokostret

 

Der spares ikke alene mange kalorier, når der spises hytteost til frokost, men man får samtidig et stort tilskud af de vigtigste næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Prøv fx:

 

Hytteost med pariserfilet og grønsager

Læg en portion hytteost på en tallerken.

Der beregnes ca 125 g pr. person.

Læg nogle skiver pariserfilet, kogt hamburgerryg eller tunge samt strimlet kinakål, bladselleri og ringe af rød og grøn peberfrugt ved siden af.

Pynt med brøndkarse.

Drys groft salt og friskkværnet peber på, og server det som frokost- eller middagsret, evt. som slankeret.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.743 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her