Logo

Kakaosnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg
3 dl sukker
3 tsk bagepulver
3 tsk vaniljesukker
2 spsk kakao
1 1/2 dl mælk
150 g smeltet smør/margarine
200 g hvedemel

Glasur:
50 g smeltet smør
1/2 dl stærk kaffe
1 spsk kakao
3 dl flormelis

Æg og sukker piskes skummende.
Bagepulver, kakao og vaniljesukker sigtes og piskes i.
Mælken og det smeltede smør blandes i og til sidst vendes melet i dejen og den hældes i en smurt bradepande der er 30x40 cm.
Kagen bages ca. 10 min ved 200°C.
Imens røres ingredienserne til glasuren sammen.
Kagen afkøles noget på en bagerist, men den må IKKE blive kold inden glasuren fordeles over kagen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.014 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PiroggerPirogger stammer oprindeligt fra Rusland og er dej rullet om et fyld som for eksempel kød...
• Citronsild 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Quiche med bacon og kartoffelDet klassiske fyld er en æggemasse samt stegt, røget flæsk. Men man kan også tilsætte fx...
• Mangotærte med lime a la TatinTarte Tatin blev opfundet af de franske søstre Tatin, der drev hotel og restaurant i...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os