Logo

Kikærtepandekager med bagte tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kikærtepandekager med bagte tomater

 

Super nemme, sunde og lækre kikærtepandekager. De er perfekte til aftensmad, frokost, brunch eller madpakken og kan varieres på mange måder.

Til 1 person. Tilberedningstid: 30 minutter. Stege/bagetid: 25 minutter. Ikke fryseegnet

 

#

1 æg

85 g kikærter (dåse)

25 g skyr

1 håndfuld krydderurter

2 tsk karry

salt og peber

1 tsk olie

 

Bagte grønsager:

100 g tomater

100 g aubergine

salt

*

 

Start med de bagte grønsager: Skyl tomat og aubergine og skær begge i skiver.

Læg på bagepapir på en bageplade.

Krydr med salt og bag i ovnen ved 200 °C i ca. 15 min.

Kør ægget med kikærter og skyr i en mini hakker.

Skyl, slyng og hak krydderurterne, tilsæt dem sammen med karry og kør til en grov konsistens.

Steg kikærtemassen i pandekageklatter på begge sider i varm olie, til de er gyldne.

Spis kikærtepandekagerne sammen med bagte grønsager.

 

Tips: Krydderurter kunne her være fx mynte, koriander og persille. Pynt endelig med lidt ekstra krydderurter til slut.

 

Kalorier: 286 kcal. Protein 19 g (25%) Kulhydrat 23 g (36%) Fedt 13 g (39%) Kostfibre 8 g.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 976 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?