Logo

Klassisk dillsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Klassisk dillsild

Svensk juleopskrift - norsk tekst

 

8 ferske sildefileter (legges i 12-15 prosent saltlake – dvs. 1,5 dl pr. liter vann – i ca. 1 time)

4,5 dl sukker

3 dl vann

1 dl eddik 12%

1 ss allehånde

1 ts sort pepper

2-3 laurbærblad

10 nelliker

3-4 kepaløk

1-2 gulrøtter

4 ss fersk dill

 

Kok opp sukker, vann og eddik. Rør om i laken til den er oppløst.

Kjøles helt ned.

Skyll sildefiletene i kaldt vann i noen minutter.

Rens løken og del den i fire. Kuttes tynt.

Rens gulroten og kutt i tynne strimler.

Støt krydderne i en morter.

Legg sild, løk, gulrot, krydder og dill i en bolle.

Hell den kalde laken over slik at det dekker.

La det stå i ett til to døgn i kjøleskapet før servering.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.300 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?