Logo

Klassisk dillsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Klassisk dillsild

Svensk juleopskrift - norsk tekst

 

8 ferske sildefileter (legges i 12-15 prosent saltlake – dvs. 1,5 dl pr. liter vann – i ca. 1 time)

4,5 dl sukker

3 dl vann

1 dl eddik 12%

1 ss allehånde

1 ts sort pepper

2-3 laurbærblad

10 nelliker

3-4 kepaløk

1-2 gulrøtter

4 ss fersk dill

 

Kok opp sukker, vann og eddik. Rør om i laken til den er oppløst.

Kjøles helt ned.

Skyll sildefiletene i kaldt vann i noen minutter.

Rens løken og del den i fire. Kuttes tynt.

Rens gulroten og kutt i tynne strimler.

Støt krydderne i en morter.

Legg sild, løk, gulrot, krydder og dill i en bolle.

Hell den kalde laken over slik at det dekker.

La det stå i ett til to døgn i kjøleskapet før servering.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.199 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalveruller med selleri og gulerodMagert kød er godt, når du skal udvikle muskelmasse, hvilket er absolut ønskværdigt, hvis...
• Svensk KalvesylteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold tomatsuppe med sprøde brødstængerI en lun sommertid er kolde supper en herlig måde at få en let forret med masser af...
• HindbærfromagekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!