Logo

Knuds sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6-8 marinerede sildefileter
200 g mayonnaise
200 g 18% cremefraiche
1-2 fed hvidløg
1 porre
hvid peber
 
Mayonnaise, cremefraiche, presset hvidløg og peber røres godt sammen.
Porren skæres i tynde ringe.
Sildefileterne skylles i vand og tørres af i køkkenrulle og deles i små
stykker.
Alt vendes sammen og trækker koldt i et døgns tid.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.399 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gammeldaws julesylteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sild i fadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hakkebøf med urtemarineret majroerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ferskner med mandelcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os