Logo

Kolde sild med stikkelsbær Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kolde sild med stikkelsbær Sørens

8 sildefileter

1/2 kg stikkelsbær, gerne godt modne

1/4 l eddike

1/4 l æblejuice

ca. 200 g puddersukker

3 spsk karsefrø

4 spsk reven peberrod

salt og peber

 

Eddike, æblejuice, salt, peber, sukker og karsefrø koges sammen.

Lige før lagen koger kommes stikkelsbærrene ved, og retten simrer videre indtil stikkelssbærrene er lige ved at koge ud.

Smag lige om lagen er for sur eller sød og tilsæt evt. m~re sukker eller eddike.

Skær sildefileterne i store bidder, læg dem i lagen og varm op til kogepunktet igen. Smag til med peberrod og køl af på køkkenbordet.

Server med masser af groft brød, radiser, tomater og evt. æggesalat.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 778 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FocacciabollerDe italienske focaccia kan laves på mange måder: i bradepande, som brød eller som boller....
• Salat med avocado, artiskok og parmesanchipsSkøn salat i forårslysegrønne farver der passer godt som tilbehør til stegt lyst kød eller...
• Fyldte æg med avocadoFyldte æg med avokado er en nem ret at lave. Retten kan servers på en kold buffet, til...
• Cones with whipped creamEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os