Logo

Kylling kryddermarineret med æbletzatziki

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
To personer

1 pk. Kryddermarineret kyllingefilet
1/2 æble
1 dl græsk yoghurt
1 fed revet hvidløg
150 g bulgur
1 håndfuld cherrytomater
olivenolie
Salt og peber

Gennemsteg kyllingen i lidt olie på en pande. Riv æblet groft og bland med yoghurt. Smag til med hvidløg og lidt salt. Server kyllingen med æbletzatziki, nykogt bulgur og tomater.

Som alternativ til kryddermarinerede kyllingefilet kan en kyllingefilet naturel krydres med fx paprika og oregano. Open sandwich: Server kyllingen skåret i skiver sammen med tzatziki på en skive godt italiensk brød.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.092 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laks, stegt med laurbær og små tern af kartofler vendt med timianEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æggekage med flæsk og rugbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• MakronsnitterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær, vanille og peberrodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os