Logo

Kylling kryddermarineret med æbletzatziki

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

1 pk. Kryddermarineret kyllingefilet
½ æble
1 dl græsk yoghurt
1 fed revet hvidløg
150 g bulgur
1 håndfuld cherrytomater
olivenolie
Salt og peber

Gennemsteg kyllingen i lidt olie på en pande. Riv æblet groft og bland med yoghurt. Smag til med hvidløg og lidt salt. Server kyllingen med æbletzatziki, nykogt bulgur og tomater.

Som alternativ til kryddermarinerede kyllingefilet kan en kyllingefilet naturel krydres med fx paprika og oregano. Open sandwich: Server kyllingen skåret i skiver sammen med tzatziki på en skive godt italiensk brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.998 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her