Logo

Kylling med fennikelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling med fennikelsalat

 

1 pakke marinerede kyllingevinger (fås i større supermarkeder)

1 stor fennikel eller 2 små

saft fra 1 lime

1 bakke karse

3 spsk olivenolie

salt og peber

 

Steg kyllingevingerne efter anvisning.

Skær fenniklen i papirtynde skiver på langs, og læg dem i en skål med salt og peber. Pres limesaft henover, og tilsæt olivenolie.

Vend med karse, og lad det stå og marinere i 5 minutter.

Server til kyllingevingerne og evt. et godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.549 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her