Logo

Kylling med fennikelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kylling med fennikelsalat

 

1 pakke marinerede kyllingevinger (fås i større supermarkeder)

1 stor fennikel eller 2 små

saft fra 1 lime

1 bakke karse

3 spsk olivenolie

salt og peber

 

Steg kyllingevingerne efter anvisning.

Skær fenniklen i papirtynde skiver på langs, og læg dem i en skål med salt og peber. Pres limesaft henover, og tilsæt olivenolie.

Vend med karse, og lad det stå og marinere i 5 minutter.

Server til kyllingevingerne og evt. et godt brød.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 986 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spinatsalat med æbleFrisk babyspinat fås i de fleste supermarkeder og er nem at bruge, da den blot skal...
• Karrysild med dildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svensk Grov sennepEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stevns trifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os