Logo

Kylling med stegte courgetter og auberginer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kylling med stegte courgetter og auberginer

1 aubergine i halve skiver
2 courgetter i halve skiver
2 spsk olivenolie
1 porre i skiver
500 g kyllingebryst, stykker, ca 2x3 cm
3 tomater i både, evt. gule
2 fed hakket hvidløg
25 g små, sorte oliven med sten
Friske krydderurter efter humør, fx basilikum

Tilbehør: Groft brød


Tænd ovnen på 200°C.
Kom auberginer og courgetter i en bradepande foret med bagepapir.

Hæld 1 spsk olie over og bland det godt.

Bag dem i ovnen i 30-40 min.
Sauter porren på en pande i 1 spsk olie.

Tilsæt kyllingekødet og lad det stege et par minutter.

Tilsæt tomaterne.
Bland til sidst retten hurtigt sammen med de stegte courgetter og auberginer og tilsæt hvidløg, oliven og friske krydderurter.
Server med brød.


Grønsager pr. portion: 325 g

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.746 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelmad med stegte løgEn god kartoffelmad bliver man aldrig træt af. Her er den serveret med friskstegte løg og...
• Sylte - svinesylteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling kryddermarineret med æbletzatzikiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjertekage dækket med "kys"En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os