Logo

Laks med safran og babyspinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

laks, ørred eller havkat kan også bruges til denne dejlige pastasalat

450-500 g laks uden skind (ørred eller havkat kan også bruges).

1 løg
2 fed hvidløg
1 dl hvidvin
½ tsk safrantråde
3 dl fløde
saft af ½ citron
300 g frisk pasta
200 g babyspinat

 

Kog snittet løg og knust hvidløg mørt i hvidvin med safran.

Kog ind til en tredjedel.

Tilsæt fløde, og kog lidt ind igen.

Smag til med citronsaft, salt og peber.

Kog pastaen efter anvisningen, og lad den dryppe godt af.

Vend den i den kogende fløde sammen med stykker af laks og frisk babyspinat.

Lad simre i ca. 1-2 min.  


Tip! Pynt evt. med dild eller kørvel. Safran kan erstattes med gurkemeje eller chili.
--

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.404 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lammekompot med dild og rejer SørensEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ÆggesandwichÆggesalaten er smagt til med dijonsennep og har fyld af oliven og kapers. Et sikkert hit
• Marineret laksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærkoldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os