Logo

Laks med stegte søde chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 personer

2 stk laks med skind uden skæl
4-6 stk søde chilipebre
1 lime
frisk basilikum
olivenolie til stegning
salt og peber
Bulgur efter behag

Varm lidt olie på en pande og steg fisken på skindsiden. Læg en lille tallerken henover (dette gør, at fisken ligger helt plan på panden og skindet bliver sprødt) Steg fisken stille og roligt indtil den bliver gennemvarm. Grill de søde chili på samme pande ca 3 - 4 minutter på hver side. Server fisken med de varme chili, halveret lime og basilikum. Serveres med bulgur, der er kogt ifølge anvisningen på emballagen og vendt med lidt smør.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 992 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tigerrejer med nudler, lime og korianderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingeoverlår med Thai Curry En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vietnamesisk æggekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanilleis med chokoladestykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os