Logo

Laks med stegte søde chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

2 stk laks med skind uden skæl
4-6 stk søde chilipebre
1 lime
frisk basilikum
olivenolie til stegning
salt og peber
Bulgur efter behag

Varm lidt olie på en pande og steg fisken på skindsiden. Læg en lille tallerken henover (dette gør, at fisken ligger helt plan på panden og skindet bliver sprødt) Steg fisken stille og roligt indtil den bliver gennemvarm. Grill de søde chili på samme pande ca 3 - 4 minutter på hver side. Server fisken med de varme chili, halveret lime og basilikum. Serveres med bulgur, der er kogt ifølge anvisningen på emballagen og vendt med lidt smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.979 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her