Logo

Lakseruller med skaldyrssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g laksekød uden skind og ben
1 1/2 dl piskefløde
2 æggehvider
1 1/2 spsk Maizena hvedemel
1 spsk sherry
1/2 tsk Paprika
1/2 l. fiskesuppe eller bouillon

Sauce:
3 dl fiskesuppe eller bouillon
20 g smør
2 1/2 spsk hvedemel
1/2 dl fløde
200 g rejer eller krabbekød (evt. halvt af hver)

Laksekødet mixes i en blender med piskefløde, æggehvider, Maizena, salt og peber. Blend evt. over to gange.
Smag farsen til med sherry og paprika.
Farsen formes (med en ske) til aflange boller, der koges ca. 5 minutter i fiskesuppen.

Sauce:
Smør smeltes i en gryde, melet drysses i, og der spædes med fiskesuppen fra bollerne, under konstant piskning.
Fløde og rejer/krabber kommes i saucen, som smages til med salt og peber.

Servering:
Laksebollerne kommes i saucen, som varmes igennem. Server fx. Med flûte og salat til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.269 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hakkebøf med letrøget flæskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sommer æggekage i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Janssons fristelse i mikroovnMed en mikroovn kan denne svenske klassiker hurtigt sættes på bordet
• Frugter i hvidvinsgelé og cremesauceDesserten er en klassiker: Hvidvinsgelé med frisk frugt og vaniljesauce.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os