Logo

Lammebrød fra abuzzerne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g tynde lammekødskiver
hvedemel
olivenolie
100 g hakkede sorte oliven
1/2 lille hakket grøn peberfrugt
lidt oregano
1/2 spsk citronsaft

Vend 500 g tynde lammekødskiver i hvedemel og steg skiverne på begge sider i olivenolie i 3-4 minutter.
Tilsæt 100 g hakkede sorte oliven, 1/2 lille hakket grøn peberfrugt, lidt oregano og 1/2 spsk citronsaft.
Lad det hele snurre sammen for svag varme i ca 2 minutter, smag til med salt og server retten på portionstallerkner.
Giv godt landbrød eller lignende til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 840 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MatjessalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blodbudding eller blodpølserBlodbudding kan let laves til blodpølse. Blodmassen fyldes blot i tarme og koges....
• Omelet, vendtDenne vendte omelet er et godt forslag til en hurtig og nem frokost. Her får du en god...
• Kathrineblommekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os