Logo

Lises sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g marinerede sild
2 dl cremefraiche 18%
3 fed hvidløg
1 lille Løg 
1 dl dild finthakket
1 tsk citronsaft
 
Skær sildene i mundrette stykker.
Rør cremefraiche med presset hvidløg, hakket løg, dild og citronsaft og vend sildestykkerne heri.
Stil sildene koldt i nogle timer indtil serveringen.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.060 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Graved laks med agurk og forårsløg En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SkaldyrspastaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjemmelavede forårsruller serveret med kinesiske grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Flødeis med karamelliseret baconEn overraskende og lækker is med små stykker bacon i. Hvis du synes, at det er for vildt,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os