Logo

Lyssej, stegt med ragout af bladselleri og lime

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 personer

2 stk lyssej
6 stængler blegselleri
2 dl hønsebouillon
saft fra ½ lime
frisk koriander
olivenolie
salt og peber

Varm olivenolie på en pande og steg fisken indtil den er gylden på begge sider. Krydr med salt og peber. Snit blegselleri og kog med hønsebouillon i 4 - 5 minutter. Tilsæt saft fra lime, plukket koriander og krydr med salt og peber. Hæld ragouten henover fisken og server retten rygende varm med kogte ris eller et godt brød til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.058 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FasanleverpostejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget laks og hellefisk med fyldte ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frikadeller - ren mormorFrikadeller uden smarte ingredienser - her er opskriften på de helt almindelige og...
• Chokolademus 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!