Logo

Lyssej, stegt med ragout af bladselleri og lime

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

2 stk lyssej
6 stængler blegselleri
2 dl hønsebouillon
saft fra ½ lime
frisk koriander
olivenolie
salt og peber

Varm olivenolie på en pande og steg fisken indtil den er gylden på begge sider. Krydr med salt og peber. Snit blegselleri og kog med hønsebouillon i 4 - 5 minutter. Tilsæt saft fra lime, plukket koriander og krydr med salt og peber. Hæld ragouten henover fisken og server retten rygende varm med kogte ris eller et godt brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.844 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her