Logo

Madeirasild med crème fraîche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 kryddersildefileter
1 ½ dl eddike
100 g sukker
3 spsk olivenolie
1 glas madeira eller evt. portvin
1 tsk groft peber
½ ltr. crème frâiche 18%
2 bdt hakket purløg
2 finthakkede rød peber
1 spsk sød chilisauce.
 
Marinaden røres sammen af olie, eddike, sukker, madeira eller portvin
samt grov peber.
Kryddersildene skæres i mindre stykker og lægges i marinaden.
Sildene skal trække i lagen mindst 1 døgn.
Crème fraîchen røres op med hakket purløg og hakket rød peber samt
chilisaucen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.464 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her