Logo

Madeirasild med crème fraîche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 kryddersildefileter
1 1/2 dl eddike
100 g sukker
3 spsk olivenolie
1 glas madeira eller evt. portvin
1 tsk groft peber
1/2 ltr. crème frâiche 18%
2 bdt hakket purløg
2 finthakkede rød peber
1 spsk sød chilisauce.
 
Marinaden røres sammen af olie, eddike, sukker, madeira eller portvin
samt grov peber.
Kryddersildene skæres i mindre stykker og lægges i marinaden.
Sildene skal trække i lagen mindst 1 døgn.
Crème fraîchen røres op med hakket purløg og hakket rød peber samt
chilisaucen.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.805 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegte sennepssild i eddikelageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kinesisk omelet - Fu Yong HaiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Toast med æg og spinatKlassisk er godt: Spinat og æg er en af de kombinationer, der passer så godt sammen, at...
• Sørens karamelæblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os