Logo

Majsjkyllingekager med hytteost - campinghytte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Majsjkyllingekager med hytteost - campinghytte

Tilpasset camping og Trangia sæt

 

300 g kyllingefilet

Kager:

1 æg

1/2 dåse afdryppede majs

1/2 dl majs- eller hvedemel

En lille håndfuld hakket koriander

1 spsk soyasauce

1 spsk sukker

Olie, salt og peber

1/2 bæger hytteost

  

Pisk ægget sammen og bland med finthakket kylling, -mel, sukker, soja, koriander, salt og peber.

Lad blandingen hvile i køletasken en times tid.

Form til kager, se billedet, med en ske og sæt dem på den varme pande.

Hæld olie på panden og steg kyllingekagerne ca. 2-3 min. på hver side.

Serveres med hytteost.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.332 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Omelet med chili og røget sildEn bud på en meget anderledes omelet med røget sild og chili. Enten elsker man den eller...
• Brie-sandwichHer er opskriften på en let men lækker frokostret med brie og avokado på lækkert brød....
• Paté med kyllingelever fra mormors køkkenDenne paté er nem at lave og smager godt både lun og kold. Rester er gode i sandwich og i...
• Koldskål - diabetiker 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os